Borvidék
Szekszárd
Terület
30 hektár
Szőlőfajták
merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc, shiraz, kékfrankos, kadarka, malbec
Dűlők
Kerékhegy, Bodzás, Görögszó, Porkolábvölgy, Hidaspetre, Leányvár, Szarvastető
Talaj
Lösz, agyag, vörös agyag
Borkészítés
redutív és hordós borkészítés
A Szekszárdi Borvidék jelenleg talán a legdinamikusabban fejlődő, ezerarcú és ezer ízű ékköve a Magyarországnak. Az egyik legrégebbi szőlővel és borral foglalkozó szekszárdi család tagjaiként fontosnak gondoljuk, hogy ez így is maradjon, ami érdekében teszünk is az év minden napján. Ehhez igazán nem kell más csak jó bor, a vidék szeretete és a folyamatos törekvés a jobbra. A rendszerváltás utáni 1992-es újraindulás óta eltelt 30 év talán már ad annyi dűlő, parcella ismeretet ami az évszázados hagyományainkkal, tudással kiegészülve segít minket a jövő szekszárdiságának alakításában.